Heaven On Earth: Tucano’s Churrascaria Brasileira

From Brazil with love. Welcome to the food scene in Jakarta, Tucano’s Churrascaria Brasileira! Used to be a food writer, went to this place, enjoyed everything and make me feel I have to write my experience! But since I rarely write about food these past 2 years, I lost my sense to feel every aspect about food scene in Jakarta. I know, I know, just an excuse. But when amazing thing came, I feel guilty if I just kept that thing for myself. Anyway, let’s back to our ‘star’, Tucano’s Churrascaria Brasileira! Located in Pavilion Retail Arcade, Jakarta, this restaurant gives a breath of fresh air for food industry in Jakarta. While I’m tired with Japanese and Korean food, I’m sorry. This place ready to give you a new experience. So, Carnivore, Meat Lovers.. you named it, you should come to visit! Why?

Continue reading

Advertisements

Sara Is Missing yang Wajib Dicoba Walau Anti-Klimaks

Setelah melihat post teman saya di Path, saya akhirnya latah juga untuk download Sara Is Missing (SIM). Dari namanya aja udah kebayang kalau game keluaran Moonson Lab ini rada thriller. Monsoon Lab sendiri ternyata sebuah game studio baru dari Malaysia dan Sara Is Missing jadi game pertama mereka. Game yang bisa kamu-kamu semua download di Android, iPhone, serta PC ini, buat saya cukup menarik walaupun anti-klimaks. Kenapa???

Continue reading

Faedah dari “How to Be Single”

Ola!
After a looong time!
Akhirnya benar-benar bisa nulis lagi. Kemarinan niatnya mau ceritain salah satu film Thailand tapi… nontonnya belum selesai dan malas ngelanjutin //anaknya bosenan, tapi nggak cepet bosen sama kamu kok//. Terus lagi baca-baca soal film, ada 1 judul film yang menarik, “How to Be Single”. Meluncurlah saya ke salah satu layanan streaming dan ternyata udah ada!

Continue reading

How To Enjoy Suicide Squad

Who doesn’t know Suicide Squad? Margot Robbie, Cara Delevingne, Will Smith, Viola Davis, Karen Fukuhara and… Jared Leto. Pembaca komik DC nggak sedikit yang nungguin setelah diinfo film ini bakal rilis. Masyarakat umum (kayak saya) juga nungguin, kebanyakan gara-gara ada Jared Leto yang memainkan Joker. Kalau saya, ya se-simple mau nonton aja sih, nggak mesti karena Jared Leto. He’s not my type, anyway *sombong, menatap foto Sam Claflin*. Continue reading